Skip to content

Nummer 1, Jaargang 1

11 november 2009

De eerstvolgende post zal ik wel voorzien van een originelere titel, maar de door mij onvoorziene publiciteit in de webinar van vandaag noopt me tot het toch maar snel in elkaar draaien van iets. Dat u er maar genoegen aan mag beleven.

President EuropaJan-Peter krijgt het moeilijk getuige bijgaande cartoon van Lectrr.

Als je op zoek bent welke versie van OWB waar gesupport wordt kun je hier de weg naar de certification matrix vinden. Moet je nog wel toegang hebben tot het nieuwe metalink, dat nu oracle support heet. Volgens de berichten werkt het allemaal niet heel lekker. Niet in de laatste plaats omdat het een flash site is.

Het valt me de laatste tijd op dat allerlei redenen zijn gepubliceerd waarom BI niet werkt of niet goed is toegepast. Hier weer een voorbeeld. Ik zou zo graag wat publicaties zien waarin de redenen zijn genoemd waarom het wel lukt, zonder in ronkende sales-praat te vervallen. Zou Erik Leene daarvoor een aanzet (link naar intranet Kadenza) hebben gedaan?

De zuiderlingen denken ook al weer aan hun volgende feestje. Zou iemand daar nog weten dat er eerst 40 dagen gevast moet worden? Ikzelf denk bij 11/11 toch echt aan Sint Maarten. Niks vasten, gewoon gelijk snoepen.

Eentje voor de hardrijders onder ons. Pff… wat er op die wegpiratenlijst staat (is die er nog?)  is gewoon peanuts.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: