Skip to content

Bloemlezing 06

14 februari 2010
tags: ,
by

Je zou haast weer wetenschapper willen worden. Je krijgt nog meer faciliteiten in de ‘Cloud’ als wetenschapper dan de ‘gewone’ zakelijke gebruiker. Het is niet eerlijk.

Onder de lezers van de Courant zijn vermoedelijk lezers die geinteresseerd zijn in presentatietechniek. Gezien de lay-out van de Courant is de tag cloud een display vorm die inzicht kan bieden, of drill-down mogelijkheden. Maar is het ook werkelijk een goede presentatievorm? Deze blog vindt het allemaal een beetje mistig.

Er zijn berichten van mensen dat ze hun tijdelijke behoefte aan opslagruimte of processor capaciteit invullen met de ‘Cloud’. Vooral zelfstandigen schijnen dat te doen, en niet van die misselijke hoeveelheden ook, een paag GB zetten ze ‘effe’ op de Cloud om een test te doen. Larry Ellison komt blijkbaar terug op zijn idee dat de Cloud onzin is en springt er met Oracle vol in.

Tot slot nog een blog waar veel ‘oude’ muziek voorbij komt, oud als in jaren zeventig en tachtig. En dan van het obscure soort. Heel herkenbaar en ook verfrissend om de onbekende dingen langs te horen komen die in die tijd ook onopgemerkt voorbij zijn gegaan, maar toch van hoge kwaliteit. Een dagelijkse portie ontdekken in het verleden. En allemaal mogelijk gemaakt met MP3’s en Youtube. Oud en nieuw ontmoeten elkaar.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: